Arena Idé stolt partner i Innovation in Politics Awards

lansering IPA foto

Arena Idé är stolta över att representera Innovation in Politics Awards i Sverige. Innovation in Politics Awards är utmärkelser som delas ut till nyskapande politiker. Priserna delas ut för att uppmärksamma och uppmuntra alla som med nya arbetssätt och nydanande förslag stärker människors förtroende för politik och politiska lösningar.

Finns det några innovativa politiker i din kommun, i ditt landsting eller i riksdagen som bör uppmärksammas för sitt mod att pröva nya lösningar? Nominera en politiker och hjälp oss visa att förändring är möjlig och att politik spelar roll.

Vill du nominera? Skicka en rad till projektledare María-Elsa Salvo så hjälper vi dig vidare mes@innovationinpolitics.eu

Läs mer om Innovation in Politics Awards här.